Şehit Münür Alkan Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; donanımı ve fiziki yapısıyla, eğitimi ve öğretimiyle, dinamik ve özgün çalışmalarıyla, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kazandığı başarılarla çağı yakalayan, çevresine örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Ortaokul çağındaki bireylere; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 15:25
Servis Bilgisi: var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmunuralkanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü mah. Maslakçeşme cad. 1309. sok. no10 Küçükçekmece/İstanbul

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulun güneyinde semt merkezi ve Tevfik Bey Mahallesi,kuzeyinde Halkalı, doğusunda Çınar Yolu Caddesi ve TEM otoyolu, batısında Halkalı Caddesi yer alır.

Adres - İnönü mah. Maslakçeşme cad. 1309. sok. no10 Küçükçekmece/İstanbul

Ulaşım Bakırköy Atakent hattında 98AB, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Aksaray hattında 89K iett otobüsleri okulumuzun durağından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.